2017 Ocak Dolunay’ı ve Burçlara Etkisi

dolunayYılın ilk dolunayı göğe yükseliyor! Peki hangi burç buna hazır? Burçlar dünyasını nasıl etkileyeceğini merak edenler için, Yıldız Okuyan yazdı…

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koç burcu okurlarım, yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay sizin aile hayatınıza işaret etmekte. Aile içerisinde bir takım çözümlenemeyen konuları artık sonuçlandırabilirsiniz. Ya da ev alım satım gibi uzunca süredir sürüncemede kalan bir konuyu nihayete getirebilirsiniz. Dolunayların bitirme fırsatları olduğunu unutmayın ve bu dönemde bütün yarım kalan işlerinizi tamamlamayı ihmal etmeyin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğa burcu okurlarım, bu hafta yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve sizlerin özellikle kardeş ya da yakın arkaba gibi kimselerinize işaret ediyor. Kardeşinizin bir işi sonuçlanabilir, kardeşinizi ziyarete gidebilirsiniz ya da kardeşleriniz sizi ziyarete gelebilir. Kısa da olsa bu hafta yolculuk, seyehat etmeniz mümkün görünüyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler burcu okurlarım bu hafta yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay sizlerin maddi gelirler konusunda biraz sıkıştırabilir. Bir borcunuzu ödeyebilir ya da almanız gereken yüklü bir parayı nihayet alabilirsiniz. Bu dolunay biraz zorlu bir dolunay olduğu için maddi konularda biraz zorlanma ihtimalinizin olduğunu söyleyebilirim.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili yengeç burcu okurlarım, bu hafta sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Uzun zamandır kendinizle ilgili almak istediğiniz kararları nihayet bu hafta eyleme dökebilirsiniz. Partnerinizle ilgili bazı konularda karşı karşıya gelebilir ve özellikle nafaka gibi konular gündeminizi meşgul edebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslan burcu okurlarım, bu hafta yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu sizlerin aslında biraz aman buraya dokuna dediğiniz konularda gerçekleşebilir. Beklemediğiniz bir gelişme, haber öğrenebilir, hakkınızdaki dedikoduları duyabilir ya da psikolojik olarak kendinizi yorgun ve yıpranmış hissedebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başak burcu okurlarım, bu hafta yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşirken sizler sosyal hayatınızda biraz zorlanabilir. Çalışma temponuz ve sosyalleşme ihtiyacınız arasında ikilemde kalabilirsiniz. Dolunayın etkileri geçtikten sonra kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Burç uyumuna göre
doğru insanı bul!

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Terazi burcu okurlarım bu hafta dolunay sizlerin kariyer bölgesinde zorlu bir etkileşim yapmakta. Yengeç burcunda olduğu için aile ilişkilerinizi de işaret etmekte, aslında anneniz ya da babanızla bir konu hakkında karşı karşıya gelebilirsiniz. Ailenizin kariyeriniz hakkında söz sahibi olma durumları gelişebilir, bu da sizi baskıda hissettirebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili akrep burcu okurlarım, bu hafta sizlerin eğitim ve yurt dışı bağlantılarınız alanında bir dolunay gerçekleşecek. Yurtdışından beklediğiniz bir haber varsa olumsuz sonuçlanabilir ya da sürümcemede kalabilir, yine uzak mesafe seyahatlerinizde engeller, aksamalar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Sevgili yay burcu okurlarım, bu haftaki dolunay sizlerin alacak verecek, ortak gelirler alanınızda ve epey sert bir etkileşimde. Paralarınızı tahsil etmekte zorlanabilir, krediler ya da ödemelerinizde yanlış hesaplamalar yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Aman dikkat edin! Özellikle partner yüzünden maddi zorluklar çekmeye müsait etkiler altındasınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili oğlak burcu okurlarım, dolunay sizlerin uzun süre birliktelikler evinizde sert açılar gerçekleşmekte. Bir ilişkiyi bitirebilir, uzun uzadıya bitmek bilmeyen bir gönül ilişkisine son verebilirsiniz. Fevri davranmaktan kaçınmalı, konuları iyice ölçüp tartmalısınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili kova burcu okurlarım, bu dolunay çalışanlarınızla aranızda soğukluklar, sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza karşı tahammülünüz minimumda olabilir, bu da sizi strese sokabilir. Fevri davranışlardan kaçınmalı ve sağlığınızı günlük çalışma temponuzdan daha fazla düşünmelisiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili balık burcu okurlarım, bu hafta yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay sizleri flört konusunda biraz zorlayabilir. Cinsel konuda kendinizi düşük enerjide hissedebilirsiniz, istenmeyen gebelik gibi durumlarla karşılaşabilir ya da çocuklarınızla ilgili ani çıkışlar yaşayabilirsiniz.

Aşk burada!

Yıldız Okuyan

Önceki YazıSonraki Yazı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

uye_ol